nieuwe uitdagingen, samenwerkingen en weekje hardlooprust
Blog,  Dagboek

Dagboek *31: Nieuwe uitdagingen, mooie samenwerkingen en een weekje hardlooprust

Een aantal weken geleden had ik een gek idee, geïnspireerd door mijn achterbuurvrouw die een uit de hand gelopen hobby heeft, zij heeft een eigen reisblog. Wat natuurlijk mijn uit de hand gelopen hobby aan het worden is de afgelopen jaren, is hardlopen. Met mijn eigen hardloopspeciaalzaak, steeds meer trainingen die ik mag geven en natuurlijk ook mijn eigen doelen voor het hardlopen, staat mijn hele leven best wel in het teken van hardlopen. Waarom zou ik daar niet nog iets meer mee gaan doen? Waarom start ik niet mijn eigen blog over hardlopen, maar ook over mijzelf als mama en hardloopster? En natuurlijk over alles wat mij nog meer bezig houdt. Wat dat allemaal is, daar komen jullie vanzelf wel achter. Op naar nieuwe uitdagingen en samenwerkingen. Daarnaast deze week ook een weekje verplicht hardlooprust helaas. Mijn dagboek van week *32.

Dus zo begon ik enthousiast met behulp van mijn lieve, schone zus Wilma mijn eigen website: http://www.samvoogt.nl Na een dagje samen te hebben gezeten, zelf aan de slag met het kiezen van een thema. Wat was dat lastig zeg! Hier heb ik dus wel ruim een week over gedaan. Een van mijn nieuwe uitdagingen.

MAANDAG

is de dag dat Lexi naar de opvang gaat en dat de winkel dicht is. Maandag staat dan ook vaak in het teken van afspraken buiten de deur, dingen regelen en uitzoeken waarbij het handig is als er geen kleine bij is. Afgelopen maandag kregen we bezoek van onze collega uit Zwolle. Om eens bij elkaar in de keuken te kijken. Altijd fijn en inspirerend om samen te sparren over de winkel en hoe we alles doen. Geeft weer nieuwe ideeën.
Na al deze inspiratie zijn we naar mijn favoriete tuincentrum in de buurt gereden; Princenbosch. Hier hebben ze zulke mooie spullen. Daar word ik hebberig van. Vorige week hebben we een nieuwe tuinset gekocht, deze week was het tijd voor het afstijlen. Nog 3 bijpassende potten en planten uitgekozen. Nu even wachten op de levering van onze ligbedden en dan komen de planten ook meteen. Ben zo benieuwd! Zo’n middag bij het tuincentrum vliegt voorbij!

DINSDAG

eindelijk tijd gemaakt om voor mijn website/ blog te gaan zitten. Mijn logo had ik al eerder ontworpen, maar welk thema ga ik nou toch kiezen. Na een beetje research en heel veel uitproberen ben ik helemaal tevreden met wat ik nu heb. Trots mijn schoonzusje geappt. Even alles mooi maken en dan kan ik online! In de middag tijdens het tweede dutje van Lexi kan ik weer verder. Niet dus. Wat ben ik in een uur tijd beroerd geworden. Buikgriep denk ik? Niets wilde mijn lijf meer hebben. Wat heb ik een hekel aan overgeven zeg. Zo blij dat ik daar tijdens mijn zwangerschap van Lexi geen moment last van heb gehad. De laptop maar dicht gelaten en zo min mogelijk gedaan.

WOENSDAG

stond in het teken van bijkomen. ’s Nachts nog flauwgevallen toen ik op zoek was naar paracetamol. Op mijn achterhoofd. Inmiddels kunnen we erom lachen, dat ik op mijn achterhoofd gevallen ben. Maar als je een blauwe plek op je hoofd kan hebben, dan weet ik zeker dat die er zat! Zo voelde het wel. Aanraken en erop liggen was gevoelig. Gelukkig heeft Christ de paracetamol gevonden. Woensdag was Lexi super lief. Samen de hele dag niets gedaan. In de middag kwam Lars naar ons. Die heeft geholpen met boodschappen doen en koken.

DONDERDAG

is eigenlijk mijn werkdag in de winkel. Maar ik mocht nog een dagje uitzieken. Vervolgends krijg ik een appje van Christ dat we super leuk bezoek hadden, afkomend op mijn filmpjes die ik op de Lopers Company socials maak. Gewoon Nadine Broersen in de winkel! Potverdorie… Zo vaak ben ik niet ziek. Maar we gaan elkaar nog ontmoeten. Hopelijk kunnen wij haar vanuit de winkel ondersteunen op weg naar de Spelen van Parijs. Hoe gaaf is dat!
In de middag wel even naar de winkel gegaan. We kregen namelijk bezoek van Willem II. Wie weet wat voor mooie samenwerking daaruit voort gaat komen. Daarover hopelijk later meer.

VRIJDAG

ochtend werd Christ beroerd wakker. Oeps… Heb hem aangestoken. Hopelijk blijft ons kleine meisje bespaard. Samen met ons dametje opgestaan, ontbeten, Brody uitgelaten en een soort van ontbijtje gemaakt voor papa. Lexi naar de opvang. Mama naar de winkel. Super leuke dag in de winkel gehad. Leuke klanten, weer leuke filmpjes kunnen opnemen, ik word er steeds beter in al zeg ik het zelf, haha. Ik begin het ook steeds leuker te vinden.
Wat mijn dag altijd goedmaakt zijn de foto’s die ik krijg van de opvang. En hier zijn ze niet zuinig mee. Zo fijn om onder werktijd mee te genieten van het plezier wat Lexi heeft.

ZATERDAG

zou ik eigenlijk de dag beginnen met training geven bij TRR. Deze heeft Marianne van mij overgenomen, zodat ik kon werken en Christ nog een dagje thuis kon blijven. In de middag gezellig samen met Dennis gestaan. Weer een leuke dag in de winkel. Leuke klanten mogen helpen aan hun ideale hardloopschoen. De middag vloog voorbij. Rest van de avond nog een beetje rustig aangedaan.

ZONDAG

heb ik getwijfeld of ik zou gaan lopen. Voelde me nog erg moe en had nog geen zin. Besloten nog een dagje over te slaan. In de middag samen met schoonmoeder naar de zus van Christ. Verder een rustige zondag.

Komende week het hardlopen en mijn blog weer oppakken. Hij moet nu wel online! Ook ga ik natuurlijk verder met alle nieuwe plannen en samenwerkingen.

logo liefs Sam

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.